Van idee naar actie – gaan met die banaan!


Ontzettend nieuwsgierig ben ik vandaag…naar hoe het met de actie gaat die jij voor jezelf hebt opgeschreven in de workshop Doel in zicht & tijd voor actie afgelopen zondag 🙂

72 uur…weet je nog?

Na een dag vol inspiratie is je doordeweekse leven weer begonnen…en voor je het week zijn die 72 uur voorbij. Je hebt nog een dag, dus ik zou zeggen: ga ervoor!

Wat ik me ook kan voorstellen, is dat je actie nog niet zo concreet is. Dat je niet weet hoe het precies te doen.

Of dat je het toch niet echt durft. Dat er allerlei beren op de weg en spoken in je hoofd verschijnen. Over wat anderen vinden. Wat nou als het niet lukt. Straks doe ik het niet goed.

Is het echt wel wat ik wil?

En eigenlijk heb ik ook geen tijd, ik heb namelijk al genoeg te doen.

Kortom: voor je het weet ben je 72 uur aan het denken en verdwijnt je voornemen achter de horizon…

Lonkend perspectief ♥

En dat terwijl je het ook zo voor je kunt zien, hoe het zal zijn als je je doel bereikt! Dat je bijna kunt voelen hoe heerlijk het is om wel echt stappen te zetten en verder te komen. Je voelt je dan beter, blijer, meer ontspannen en hebt meer energie. Je gaat eindelijk doen wat je Ă©cht wilt Yay!

The time is now!

Weet je, je hebt nu net een begin gemaakt. Je ging naar het Inspiratiefestival, deed mee aan workshops en verbreedde je horizon. Dus als het ooit het moment is om door te zetten dan is het nu wel. Echt!

Om te zorgen dat jij je 72 uur niet voorbij laat gaan zonder actie, bied ik je nu een inspiratiegesprek aan: Van idee naar actie – gaan met die banaan!

Aan het eind van dit gesprek weet je

  • wat jij echt wilt bereiken
  • welke smoezen en spoken je tegenhouden
  • wat je helpt om met ze om te gaan
  • welke actie jij gaat ondernemen

Daarnaast deel ik de drie effectieve strategieën die mij echt hebben geholpen om in actie te komen, zodat jij er jouw voordeel mee kunt doen…en nu echt in actie komt én blijft.

Het gesprek duurt een uur en kost je nu slechts 27 euro (ex BTW; de normale waarde is 75 euro). Het meeste effect heeft het gesprek als we elkaar ontmoeten, maar het kan ook via Skype of telefonisch.

Ja, ik wil!

Tof! Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Wat ook kan: mail me op martine@groenlichtonline.com of bel naar 06 19784597.